View Single Post
Staro 09.02.2003., 21:30   #10
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by RAK

Isključi sync mod na ploči za RAM i vidjeti ćeš da će ti memorija proraditi kao 333 (podesi to prvo). U sync modu ne može.

Ajmo slikovito. Pratiš u Ferariju jednog Fiću. Ferari može brže od 100 ali tada više ne idete sinkronizirano a mjeri se kada ćete zajedno stići na cilj. Koja je svrha da ferari dođe puno brže i tamo čeka Fiću. Takvo je razmišljanje nVidie. Samo što je kod nForcea to dosta brže od nesinkronog moda.

Kada sam rekao da je BIOS na EPOX-ici smotan, onda su me svi napali. Valjda nije dobro da se navikneš na ABIT. Ko da ti je prvi auto Mercedes i onda se više na slabije ne možeš priviknuti.
ma ovo za prelaz sa abit-a na epox je istina..ali fala bogu te postavke stavljas dan dva i poslije nadas se nikako...

inace ja nemam nigdje na ploci tu sync opciju ...ali meni je proc na 166 tako da bi on trebao naci ram kao 166...i kad stavim da je na 100% s procom ploca posta te gluposti...

mozda je i problem da moj ram nece na nforce2 ploci radiit kao ddr333 ... naime citao sam da treba biti pazljiv pri odabiru rama za nf2..odnosno da mora biti taj i taj i tako i tako...mozda je fora u tome? Ozrene.....
msvrtan je offline   Reply With Quote