View Single Post
Staro 02.06.2018., 02:13   #4230
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
Ne igram puno ali bih se htio malo bolje pripremiti za naredne 2-3 godine. Imam priliku zamijeniti svoju R9 380 4GB iz opisa kompa za MSI GAMING X RX 480 8GB, 700kn bih uložio u taj upgrade. Grafe nemaju garanciju, ali ova moja je starija skoro godinu dana od navedene RX 480.

Bi li mi se taj trade objektivno isplatio? Za mene specifično ne znam koliko se isplati čekati jesen i davati 3k+ kn za neku grafu na kojoj će mi sve šljakati super, ali ako igram manje od 4-5 sati tjedno i ne pucam na ništa više od 1080P i 60FPS-a, i ne krvare mi oči ako AA smanjim sa 8x na 2x, koliko mi treba takva vrsta investicije? Ne majnam, a od novih igara iščekujem jedino novi Metro i eventualno BF V. Zadnjih par mjeseci najviše igram BF1 i PUBG, te igre mi rade ok, ali dogodine ili već na jesen će vjerojatno doći neki novi MP na koji ću se switchati, a koji će vjerojatno biti zahtjevniji od spomenutih igara.

Gledao sam ovaj video, star je malo više od 2 mjeseca i uspoređuje RX 480 8GB sa RX 580 8GB i koliko vidim RX 480 je i dalje super grafulja:

https://www.youtube.com/watch?v=qUEDXwgaXLY
ssarik je offline   Reply With Quote