View Single Post
Staro 01.06.2018., 22:07   #52
Revolver3844
Premium

Datum registracije: Apr 2017
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Kako izricito pise da je paket zadrzan jer nedostaje racun, imas dvije tocne procedure:

Prva i najbrza je da na njihov mejl (carinarnice Zagreb) "10004.zagreb@posta.hr" posaljes racun za koji si siguran da ce ga prihvatit. Ako nemas valjani, trazi prodavaca da ti ga posalje mejlom.

Druga i sporija je da cekas njihovo pismo pa onda na navedenu adresu saljes isti takav isprintani racun...
Tražio sam malo po netu proceduru i navodno ne vrijedi ništa slat prije no što dobijem poštom upute i neki broj pošiljke ili šta već.
Ne bi više naručio sa amazon.com ni čačkalice, jebem se sad ko zadnji idiot a imo sam FiiO E10K sa FiiO shopa za 580kn i dobio bih ga u roku par dana i svi sretni i zadovoljni.
Još sam poslao poruku ovoj trgovini da želim stornirat narudžbu i lik me nagovori da ipak pošalje i na moju zamolbu pristane napravit račun na 20 dolara ali očito nije napravio račun ili su ovi kreteni skužili da to ne vrijedi 20 dolara.

Da li je dovoljno poslat ovaj ss kao dokaz ?
Gledam u mpbz aplikaciji ne mogu nać opciju od te transakcije za taj DAC i to bi vljda bilo dovoljno.

Revolver3844 je offline   Reply With Quote