Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.05.2018., 21:29   #9340
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor robee Pregled postova
Tako nesto sam ja naprvio jos prije 18g a do tada svaku kunu lupao u tehniku i na kraju jedan dan skuzio da to nema smisla. Visaton samogradnje, skretnice, posebna kupovina drivera, hrpa komponenti, kablova...
Sve rasprodao i vec godinama uzivao u minimalizmu, zvuk glazbe koja mi odgovara oko mene, nema kutija od metar i pol, prostor puno ugodniji, nema posebnom mjesta za slusanje i ja nikada sretniji
Ne pada mi na pamet traziti dubinu, visinu, sirinu i neke tonove koje samo ja cujem, jednostavno uzivanje u glazbi i filmovima.

Ok, svatko ima svoje veselje pa dok ide...

Bose sam slusao u jednom kaficu i jednoj trgovini i tesko je povjerovati da taj zvuk dolazi iz tih malih neuglednik kutijica. Za mase pez cjepidlacenja odlicno.

Od minimalizma me zanima kako zvuci Yamaha YSP-2700 posto jedina zadovoljava sve moje potrebe.

E to...hrpa materijala, novaca i na kraju ono najvažnije, vremena.
Pa se često nađeš u situaciji da je teško odraditi dio koji želiš pa sam ideš savladavati tehniku.
Meni nitko nije htio polakirati MDF onako kako sam ja htio pa sam se sam zafrkavao sa primerom, šprickitom, brušenje, baza, bezbojni, brušenje, bezbojni, brušenje, poliranje...savladao sam tehnike na kojima sam sad sam sebi zahvalan jer mi pomažu u životu. I kroz ljubav prema hi-fi sam upoznao super ljude, stekao poznanstva, proširio posao ali nekad se nađeš u fazi kad to postane sporedno. Iako stojim iza toga da ta ljubav nikad ne nestane nego samo nađeš način da to sve bude jednostavnije. Bit će od mene još luđih projekata (iako ni ove sadašnje nisam stavljao na forume ali bilo je impresioniranih slušatelja koji imaju sustave u vrijednosti solidnog auta).
Juan je offline   Reply With Quote