Citiraj:
Autor Juan
I nakon godina i godina samogradnji, počevši od bass refleks pa preko transmisija i back loaded horni ja sam u subotu napokon popustio i sve rastavio: kutije u garažu a drivere zapakirao i na dno ormara. Sad mi zidove krase bose am 5 i to je nešto perfektno.
|
Tako nesto sam ja naprvio jos prije 18g

a do tada svaku kunu lupao u tehniku i na kraju jedan dan skuzio da to nema smisla. Visaton samogradnje, skretnice, posebna kupovina drivera, hrpa komponenti, kablova...
Sve rasprodao i vec godinama uzivao u minimalizmu, zvuk glazbe koja mi odgovara oko mene, nema kutija od metar i pol, prostor puno ugodniji, nema posebnom mjesta za slusanje i ja nikada sretniji

Ne pada mi na pamet traziti dubinu, visinu, sirinu i neke tonove koje samo ja cujem, jednostavno uzivanje u glazbi i filmovima.
Ok, svatko ima svoje veselje pa dok ide...
Bose sam slusao u jednom kaficu i jednoj trgovini i tesko je povjerovati da taj zvuk dolazi iz tih malih neuglednik kutijica. Za mase pez cjepidlacenja odlicno.
Od minimalizma me zanima kako zvuci Yamaha YSP-2700 posto jedina zadovoljava sve moje potrebe.