View Single Post
Staro 25.05.2018., 15:50   #5506
intel freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Generalno, ni daytrade se ne isplati kad uletiš u bear market, "isključivo" ne postoji, isključivo ništa nije profitabilno.

Meni se hold isplatio, i tvrdim da se hold više isplati od trejda AKO uletiš u pravo vrijeme i ako imaš dovoljno muda promatrat kako ti banka ide gore dolje.
Netko ima živce, netko nema.

Analizirao sam samo svoje trejdove kompletne prošle godine i po njima sam vidio da se hold isplati, dakle to je živi primjer onoga što sam ja radio, ne neka analiza ljudi koji su uzeli random coine i napravili što bi bilo kad bi bilo analizu.

Nakon toga, uložio sam u jedan coin koji je potonuo, banka mi se prepolovila i onda je odletio gore.
Sa manjim dijelom sam daytrejdao i nisam uspio niti blizu toliko umnožit ulog ko sa holdom koji je u jednom trenu propao na 50% vrijednosti.

Pogledajte graf, odredite minimum i tamo čekajte, hold se isplati.
hold je za one koji ne znaju što se dešava sa trzištem pa investiraju iz nekog razloga netko pogodi netko ne, ali ti ljudi nisu investitori. Kao i tvoj komentar uspoređuješ prošlogodišnji bull market uz hold naspram ove godine bear market da se ne isplati trošiti vrijeme jer se ne može zaraditi. Naravno da se ne isplati kada ti je politika ulaganja ako uletiš u pravo vrijeme...

John McAfee je uložio u btc mining tako da cilj mu je svaki dan podići cijenu kao i svakome bilo to jedna kartica ili cijela farma, a i po cijeni se vidi da trenutni koji kupuju na trzištu više nisu početnici koji kupuju na svakakve gluposti koje dođu kao vijesti. Ljudi su više oprezni kao i to dosta ljudi su pasivni.

"A ton of good news but price does its own thing. Remember that this is a marathon not a sprint. Build it and they will come."

https://twitter.com/SatoshiLite/stat...37766534610944
intel freak je offline   Reply With Quote