View Single Post
Staro 24.05.2018., 20:32   #5492
intel freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor hardtoget Pregled postova
Blade je lijepo argumentirao svaki svoj post. Odgovaralo to nekome ili ne. Kao sto je on "sirio fud", tako mnogi hajpaju a bez argumenata. Blade vec neko vrijeme pise kako stvari stoje, a to sto mnogi ne zele da je tako...jbga.
Ruzno je za vidjeti kako se neki trude diskreditirati clana koji drugacije vidi situaciju. I kako se vesele kada se ovaj zapita "sto ja radim ovdje".
Iz istog razloga je ovdje prestalo pisati nekoliko clanova koji su imali "mota" o trejdanju.
zanimljivo da najednom svi koji nešto znaju prestanu pisati jer eto malo im zasmetalo par noobova koji eto postavili krivo pitanje, ajde nemojte filozofirati

još jednom ću napisati na što je blade digao nos ovaj put neka mi netko postavi link. Jer vidim da svaki par tjedana nešto mu smeta pa se koprca. A vi ostali koji ste toliko pametni da ne želite pisati svoje ideje koje bogato pune vaše bankovne račune zbog eto nekih likova koje možete lako ignorirati neka vam. Ne znam onda koji vrag se javljate poslije kao sekta kada blade digne nos?

Ako želite baš neka admin otvori temu "osvrt na kriptovalute" ili nešto sl. i trema bude isključivo po poruci samo ideja ( osvrt sa screenshoot charta te neki link koji će potkrijepiti ako ima tipa tradingview ako imate tamo korisnički račun ) neka ovdje ostane svaštara/rasprava.
intel freak je offline   Reply With Quote