View Single Post
Staro 24.05.2018., 19:09   #5491
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
je, vidio sam i ja baš izračun negdje, da si kupio 100 dolara BTC-a 2009-te i holdao sad bi imao oko 83 milijuna dolara, a da si umjesto holdanja uspio uhvatiti svaki ath i dip trejdanjem bio imao 38164352 MILIJARDI dolara...sitan problem je jedino pogoditi kad kupiti, a kad prodati, ali definitivno se isplati
I da završiš s gubitkom, šišaš ona 83 milijuna kad si mogao imati daleko više
Ne pricam uopce o lovljenju svakog dipa i trejda, i ocito ne mislimo na isti clanak.

Vec sam ti naveo primjer, a tako sam i prekjucer btc prodao u okb, i dok je btc ronio ja sam s okb do danas ujutro deset posto u plusu. Nit to treba radit stalno niti treba biti trejder ekstra klase.

Citiraj:
Autor hardtoget Pregled postova
Blade je lijepo argumentirao svaki svoj post. Odgovaralo to nekome ili ne. Kao sto je on "sirio fud", tako mnogi hajpaju a bez argumenata. Blade vec neko vrijeme pise kako stvari stoje, a to sto mnogi ne zele da je tako...jbga.
Ruzno je za vidjeti kako se neki trude diskreditirati clana koji drugacije vidi situaciju. I kako se vesele kada se ovaj zapita "sto ja radim ovdje".
Iz istog razloga je ovdje prestalo pisati nekoliko clanova koji su imali "mota" o trejdanju.
Potpis. Ne kuzim hejt, covjek je sve argumentirao.