View Single Post
Staro 23.05.2018., 20:12   #562
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
zbilja sam zadovoljan svojim viewsonicom vx3276-2k, osim nesto backlight bleedinga na rijetkim apsolutno mracnim prikazima i skromnog postolja po podesavanju ne znam sto jos ocekivati od monitora (potonje se lako rijesi nekim drzacem ako je bas bitno, ima vesa mount), 32" ips 2560x1440 75hz 2500kn vrhunski prikaz slike sve krasno

i ne bojte se velicine sjedim kao i svi 0.7-1m od monitora, od 2005.god sam prelazio 19>21>23>24>27>32" i svakim korakom je sve bilo bolje
..subjektivno..

kada sam prvi put stavio 24 bio mi je širok i trebalo je vremena da nađem distancu i položaj sjedenja.. i trebalo je možda više navikavanja jer je prijelaz bio malo veći nego kod tebe..
i sada mi je jos uvjek presirok u gamingu..
iako generalno 24 - 16:10 je bilo najbolje od svih opcija koje sam imao i probao..

probao 27" ali a-a , previše vrtim glavom lijevo desno, i realno je izrazito tesko imati u fokusu cijeli ekran..
ta ista stvar posebno nervira bar mene prilikom gejminga zbog otežanog fokusa.. to osjetim kako sam na početku spomenuo i na ovom 24 dan-danas..

svakako mi ne bi smetalo da mi je monitor kao neka veća televizija , jer TV ne može biti prevelik
..ali na monitor se nisam uspio naviknuti, niti sam imao želje grindati pa kao s vremenom ću se možda naviknuti, jer 24" u smislu širine je stvarno dovoljno

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote