Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 23.05.2018., 17:54   #9324
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Evo moje Jazbine

Zvučnici su preveliki za ovaj prostor (manje od 20m2 s niskim stropom) pa se kritički može slušati jedino sa smanjenim basem preko ampa. Probao sam začepiti bass refleks, no izgubi se puno dinamike i puncha. Zamjenom kabela (zvučnički i strujaš) sam ga posvijetlio i tako prilagodio ovom prostoru koji inače zbog lamperije jako upija visoke. Sad je fino neutralan, možda samo malo na toplijoj strani.

Volio bih TV gurnuti skroz do zida, još 10-15cm, no to nije moguće s ovom stalažom.

Kad bi bilo love, mijenjao bih ove zvučnike za neke manje iz više klase (KEF LS50, Dynaudio, Bowers...) uz subac za filmove, no financije to trenutno ne dopuštaju. Računalo i eksterni disk bi rado promjenio u nešto nečujno. Nadogradio bi i strujni dio nekim filterom za elektroniku kad bi se moglo

Sustav: Denon PMA 790 (refresh by Ilimzn), Rega DAC, custom made USB-SP DIF konverter (WaveIO), kabeli su Wireworld zvučnički i HD audio srebrni interkonekt i strujaš te još jedan Yarbo strujaš. Izvor Haswell Win 10 PC - Foobar.

TV: Sony 55XE9005.

Odinarius je offline   Reply With Quote