Citiraj:
Autor v_pula
2.nakon zadnjh tjedan dana od velikog update-a primjetio sam da npr.prilikom gledanja videa na youtube da mi u nekoliko navrata ekran pocrni pa se opet vrati na video pa opet pocrni i tako..isto je prisutno npr. ako se gleda neki drugi video npr. kada se otvoti neki twitter pa se želi pogledati video u njemu. Ne događa se ako npr. gledam film na vlc-u i slično. Probao sam maknuti postojeće drivere (nvidia Geforce 960M je kartica) i instalirati zadnje međutim ista stvar.
Laptop je Lenovo IdeaPad Y700, win 10pro najzadnji update. Prije je uvijek sve radilo ko sat.
Napominjem da sam uvijek (pa i ovaj zadnji) do sada update radio na način da nisam radio clean install (znam da se preporuča) no nisam htio gubiti dodatnih par sati u naštimavanju. Znam da mi je to zadnja solucija ali ako netko ima kakvu ideju kako ovo probati riješiti bez nove instalacije neka javi.
Hvala unaprijed,
|
Po defaultu ti taj sadržaj vrti integruša, a ne diskretna grafika (čije drivere si reinstalirao). Mislim da je baš s Intelovom integrušom, odnosno driverima bilo problema oko Updatea pa isprobaj par verzija drivera.
SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB
LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)
Battery: 57 Wh internal
ROM: Android 9
|