Citiraj:
Autor 1v@n
Ovo što sam sebi slagao je samo muzika odvojena od kompa jer mi zvuči bolje. Da, mogao sam kupiti bolju zvučnu, ali nisam zbog niza razloga. Zvučnici su ti koje trenutno imam i zadovoljan sam. Kad će biti prilike i više mjesta, možda ću nabaviti bolje. Zasad nemam mogućnosti
Gramofon mi zvuči jednako kao Dual + Shure kombinacija od starog, no možda veselje koje mi predstavlja jednostavno nadoknađuje razliku.
Vas par očito više vesele tehničke karakteristike i cijena, mene više veseli kad mi zvuk odgovara, pogotovo kad dolazi na što čudnije načine 
|
Ček, ti si znači isao raditi sustav da bi ga izvadio iz ralja compa (jer ti zvuči bolje) i onda kad si ga izvadio pustat glazbu na te genius zvučnike koji su zbijeni u neki kut i pri tom razmaknuti 40-50 cm?
U tom setupu (zvučnika) i tom prostoru je tak svejedno jel ces pustat sa kompa, grama, mobitela ili sa DCS Puccini CDP-a sa U lockom i dodatnim napajanjem za 40K€.
Druga je stvar sto te očito jako veseli slaganje sustava, ali tvrditi da ovo tvoje imao bilo kakve zvučne dosege bolje od postenog bluetooth zvučniuka je, u najmanju ruku, neozbiljno.