17.05.2018., 15:23
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Autor piydek
vec me preduhitrio kolega, ali samo da kazem da meni na gog verziji complete mod radi bez greske. za sada bez bugova, a tezina na drugoj od najteze mi je savrsena (moj prvi prelazak igre).
ovaj autumn aurora mi isto izgleda super. da li bi sejvovi sa complete moda radili na autumn aurori?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
|
Sumnjam da bi radili... Ako ti je ovo prvi prelazak igre možda ti je i bolji Complete mod jer AA baš i ne prašta...
Citiraj:
Autor xlr
Stalker je jedina igra koju sam prestao igrati sa slusalicama i u mraku. Jbga, takodjer je i jedina igra koju sam morao prestati igrati jer od te atmosfere (tj od prevelikog uzivljavanja u pricu) sam cesto zavrsavao sa pulsom 199bpm i hladnoznojnim rukama. Nikad nijedna igra nije tako utjecala na mene fizicki (ni doomovi ni nista)  Eto, nazalost, nikad ih nisam ni zavrsio, samo ponekad upalim ali na tiho pojacanim zvucnicima i trudim se ne udubiti se u ekran.
|
Dan danas se sjećam kako mi je bilo kad sam se prvi put spustio u Agroprom Research Institute, ona ko sirena koja škripi dok se okreće, ono zeleno radioaktivno sranje po podu i tu i tamo čuješ kako onaj bloodsucker zavije negdje u daljini - nenadjebivo.
|