View Single Post
Staro 16.05.2018., 09:24   #133
Brko
Protupožarac
Moj komp
 
Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Tamo gdje sunce vječno sja
Postovi: 22,222
To i sam mislim. A i može biti patka da se navuku sponzori i to pa da onda tako negdje 2020 kažu da se pomiče na 2024 ili da se gasi :/

Ali dobro, 3 godine developmenta za ovu igru nije puno. Bolje nego da je sklepaju u godinu dana ko UbiDrek svoje pa dobijemo reskinned copypaste prethodnika.

Treba opet te likove razraditi kojih bi trebalo biti gro, živine izmisliti nove, misije... ima tu posla čak i za uigran tim, a kamoli ekipu koju skuplja ili je skupio već.

Ako se i dalje drže one mantre kako je dvojka trebala u timelineu biti odmah nakon CoPa, moglo bi biti istraživanje dodatnih Labova X.

I glavno pitanje je, tko će biti protagonist? Strelok i Degtayrev su dobili kancelarijski posao (ako je good ending u igri) dakle kao i u Meteou, canon ovisi o tome što odluče developeri a ne koji ending smo imali.

Mene osobno najviše zanima Pripyat. Je li se djelomično naselio ili je i dalje gloomy sky all over it. Mape neka budu kao u Lost Alpha ali bez onakvih kretenskih "odi ovdje pa odi ondje, ali nista usput nemoj obavljat" misija od 3 ure. I također se nadam o kakvoj interakciji sa vozilima da moš uć u Ladu Nivu i otpeljat se negdje ko čovjek

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote