View Single Post
Staro 15.05.2018., 10:06   #525
v_pula
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2017
Pozdrav svima,
molio bih za pomoć a radi se o dva problema koji mi se dešavaju nakon zadnjeg velikog update-a.
1.prilikom bootanja ne povezuje mi automatski moju wi-fi mrežu. Ili se desi da nije onaj znak automatske povezanosti pa treba kliknuti na mrežu nakon čega me bez problema spoji i surfam dalje. U drugom slučaju koji se također zna desiti ne nalazi uopće da je prisutan wi-fi način spajanja već pokazuje da je sam lan i onda kada uđem u network connections sredim stvar i opet sam spojen na net bez problema. Nije uključen airplane mode.

2.nakon zadnjh tjedan dana od velikog update-a primjetio sam da npr.prilikom gledanja videa na youtube da mi u nekoliko navrata ekran pocrni pa se opet vrati na video pa opet pocrni i tako..isto je prisutno npr. ako se gleda neki drugi video npr. kada se otvoti neki twitter pa se želi pogledati video u njemu. Ne događa se ako npr. gledam film na vlc-u i slično. Probao sam maknuti postojeće drivere (nvidia Geforce 960M je kartica) i instalirati zadnje međutim ista stvar.

Laptop je Lenovo IdeaPad Y700, win 10pro najzadnji update. Prije je uvijek sve radilo ko sat.

Napominjem da sam uvijek (pa i ovaj zadnji) do sada update radio na način da nisam radio clean install (znam da se preporuča) no nisam htio gubiti dodatnih par sati u naštimavanju. Znam da mi je to zadnja solucija ali ako netko ima kakvu ideju kako ovo probati riješiti bez nove instalacije neka javi.

Hvala unaprijed,
v_pula je offline   Reply With Quote