Citiraj:
Autor SrKi
Hvala na informacijama, stvarno su korisne.
Slažem se, ali općenito imam problema sa izborom.
Pogotovo kod stvari čije se karakteristike ne mogu prenijeti u brojke kao što je recimo stvar sa izborom CPU-a, GPU-a itd.
Bio sam u Sonus Artu i Ronisu, slušao sam relativno dosta toga, ali sve me to samo više zbuni i čini mi se da je za moje potrebe razlika u nijansama.
Svidjeli su mi se još i KEF Q150 i Q350, B&W 685 S2, u svakom slučaju ću razmisliti još.
Pošto AV receivera ima stvarno previše, a specifikacije su mi špansko selo, molim vas onda prijedlog kvalitetnog receivera koji će biti dobar temelj za budućnost. Rađe ću malo više iskeširati za to, pa dugoročno biti miran, nego u budućnost se zabrinjavati da će mi receiver moći pogurati zvučnike.
|
Sa KEF neces fulati. Osobno imam Q100 i Q300, i Marantz 5010 receiver. Svira sve skupa zajedno vrlo fino, nemam prigovora ni namjere mijenjati nista jako dugo.
KEF imaju vrlo transparentan i neutralan zvuk, nije "obojan" u nijednom spektru i daju van vrlo detaljan zvuk.
Q150 i Q350 su navodno osjetan upgrade nad mojima, i jos vise se priblizili upravo LS50. Nisam ih cuo, ali ako su i bolji od mojih, onda su no brainer.
Q100 je za glazbu iznenadjujuce odlican, cak bih rekao da mi je drazi od Q300... no posto je meni home theater prioritetniji, onda sam Q300 stavio naprijed, a Q100 imam za surrounde.
Imam namjeru jedan dan napraviti direkt usporedbu samo nikako vremena za to.