Maloprije u 15 minuta vožnje preko pola grada uživo ispred sebe svjedočio dva sudara, jedan umalo, i još me u garaži neka mala skoro pokupila dok smo čekali da se jedan auto ispred parkira. Nakon toga je trubila i ljuto se progurala lijevom stranom gledajući me kao da sam joj metnuo žohara u salaticu za ručak, nastavljajući ljutom vožnjom si je razjebala cijelu lijevu felgu i gumu na rubnjaku garaže.
Ja danas više ne vozim, vani je sve divlje.
Ova žena se u naletu genijalnosti htjela progurati između rinzola i ove jadne Dacie, a nije bilo dovoljno mjesta za Fiat Pandu, a kamoli za Evoquea. To je bilo svima jasno, osim njoj, u njenom ESJUVIJU, lišena svakog osjećaja za prostor i dimenzije objekata u stvarnom svijetu. Zajašila je rinzol i živicu, nakon toga je u panici skrenula desno i ubila lijevu stranu jadne Dacie. Nakon što je to napravila, odlučila je dići ruke s volana u čuđenju, ali nije baš stisnula kočnicu pa je time dokrajčila Rumunja... Slikano je kad su već stali, nažalost, al točno sam vidio kaj će se desiti par sekundi ranije.
Pa da je to meni napravila, dobio bih napadaj na mjestu, i stvarno ne znam kaj bi u afektu napravio.