Citiraj:
Autor m&n
Ekipa morate igrati Battletech pogotovo tko voli XCOM serijal.
Ovo mi je čisto savršena igra. Prošao kampanju (puno teksta) i nastavio špilat dalje jer poslije kampanje otvaraju se nove mogućnosti uglavnom nisam siguran da se igra ikad može završiti da bude 100% kompletirana...
|
Hvala na preporuci. S obzirom da su mi Shadowrun Dragonfall i Hong kond bili odlični, ovo ću svakako odigrati nakon svih preporuka koje čujem. Mechovi mi nisu zanimljivi pa sam zato stalno previđao igru, ali čini se da će gameplay koji mi sjedi kompenzirati to.
Inače, završio sam ovaj novi Prey iz 2017 i moram reći da doista preporučujem igru. Kažem to kao netko tko voli stare FPSove tipa doom 1/2, blood, duke 3D, quake 1/2 i kome novi FPSovi nimalo ne sjede. Ovo je po meni daljnja evolucija FPSova nakon half-life 1/2 koja mi odgovara još bolje od half-lifeova. Igra ima nekih poveznica sa recimo SOMA-om u pogledu načina na koji se koristi okoliš da priča priču, ali je po meni gameplay puno jači od SOME jer igra nije ni približno toliko linearna i leveli su puno bolje dizajnirani, a k tome ima i dosta dobro izveden RPG element napredovanja, kao što je i pucanje dobro (na najvećoj težini gdje te praktički sve ubija one-hitom). Odlična igra.