07.05.2018., 12:41
|
|
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Autor burmuz
Gdje piše da se mora jesti nešto kad u kinu gledaš film? Često budem i Cinestaru i ponesem si samo flašicu vode iz pipe u torbici.
Za te pare šta damn za 3 osušena načosa, kokice i ne znam što, odem s kolegom u Chello u razvalimo se ko bugarska skupština ( i još jedna doomsady u gepek za doma ) i bok.
Kad kažem Cinestar mislim Imax, volim tamo ići na neki dobar SF ili akcić, a i usput se šoping obavi. Išao sam i u onaj gold class, meni je to odron žešći, samo su mi fotelje ok, hrana je užas. Ne sjećam se što sam naručio no dobio sam neke kao kore od kremšnita i neki umak, to psu lutalici ne bih dao da jede. Ispalo je fino, mislim 110 kuna po osobi, mogli su barem neki švedski stol dati pa da si uzimaš tijekom filma na tanjur 
|
Ma užas je sve u Cinestaru + sve poskupljuju ili smanjuju porcije, a ostavljaju iste cijene. Tamo sam skoro svaki tjedan pa točno znam što mijenjaju. Prvo su studentski meni promijenili (kola i kokice) tako da su umjesto velikih kokica stavili srednje, a ostavili istu cijenu. Nakon toga uzimam samo velike kokice, a kolu švercam. U kolu su prije možda godinu dana počeli stavljat više vode nego kole (znači kola im je bila užas) pa su imali dosta pritužbi i sad je kola opet oke, ali svejedno švercam svoju jer me ispadne 15 kn jeftinije. Zadnje su studentsku kartu dignuli s 23 na 26 kn i odlučio sam ići u Cineplexx čim potrošim sve pare što imam na njihovoj StarsClub kartici.
Ne znam posluju li toliko loše da moraju stalno povećavat cijene, ali stvarno pretjeruju u zadnjih par godina. Studente plaćaju 16 kn po satu..
|