View Single Post
Staro 01.05.2018., 10:23   #22343
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009

Recimo Thor napravi sjekiru koja može ubiti Thanosa,i skoro ga ubije sa njom.Jer kao oružje bogova se krafta u srcu neutronske zvijezde,jel!
Njegov čekić,infinity gauntlet,i sad sjekira,ne?
E sad ,ova sjekira rastura sve živo ,čak i Thanosa,a Thorova sestra je u Ragnaroku samo primila čekić i pretvorila ga u prah.Sad Thanos ima sve kamenčiće i on to ne može sa sjekirom.Mali previd,ne?
Da,kad u filmu imaš "time stone",onda je logično za pretpostaviti da se bude ponovio kraj "Sumrak sage",kada će netko vratiti vrijeme nazad,i svi budu lijepo živi i zdravi.Tko zna,možda i Thanos,da vrati Gomoru?

-->
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
Avengers: Infinity War (2018)
PG-13 | 2h 29min | Action, Adventure, Fantasy |

Šta reći, koju posluku porati. Nešto što se čeka godinama je napokon tu. Jel dobro? Dobro je prosjek, ovo je fantastično!
Sinoć se počastili goldom, legli i 2 i pol sata nismo disali. Scene, efekti, akcija, Thanos...svi stari Avengeri upgradeani, novi dodaju nove dimenzije priči. Radnja razbacana, na kraju se spaja i kulminira završetkom da su nakon kraja svi ostali u čudu i mi fanovi i random njubovi koji su došli radi filma. Isti se ustaju i idu doma pa ih zaposlenik vraća, e imate scenu ako ćete stajat sad ko debili. Pa stoje i čekaju scenu, koja određuje daljnji tijek radnje i onda pušu ljuti jer je ne kuže. Presmiješno.
Film je u svim segmentima moćan i zabavan. Toliko akcije, likova, i načinm na koji se film nosi s količinom likova je fascinantan. Za sve prave fanove film je prava poslastica i kulminacija 10 godina izgradnje ovakvog univerzuma, za sve ostale još jedan akcijski pew pew film, ali za akve film nije ni sniman. Nadam se da će part 2 bit još bolji za godinu dana, a ja već sad ne mogu dočekati. U svakom slučaj za sve Marvel fanove idite pogledati, ako već slučajno niste, ostali nema potrebe, nemojte stvarat gužvu u kinu nepotrebno dok stojite i čekate afzer credits.

9.6/10
Meni je film ok.Thanos ima svoj plan i drži ga se,mada ga drugi smatraju ludim.
A sad spoiler:

Recimo Thor napravi sjekiru koja može ubiti Thanosa,i skoro ga ubije sa njom.Jer kao oružje bogova se krafta u srcu neutronske zvijezde,jel!
Njegov čekić,infinity gauntlet,i sad sjekira,ne?
E sad ,ova sjekira rastura sve živo ,čak i Thanosa,a Thorova sestra je u Ragnaroku samo primila čekić i pretvorila ga u prah.Sad Thanos ima sve kamenčiće i on to ne može sa sjekirom.Mali previd,ne?
Da,kad u filmu imaš "time stone",onda je logično za pretpostaviti da se bude ponovio kraj "Sumrak sage",kada će netko vratiti vrijeme nazad,i svi budu lijepo živi i zdravi.Tko zna,možda i Thanos,da vrati Gomoru?