View Single Post
Staro 30.04.2018., 17:31   #40490
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
znaci, salta normlano, iako je frikcijski pa ga mogu zasamarat 3-4 brzine odjednom

nego, kad ga dignem na najveci zupcanik, znaci, onaj sa 28 zubi, onda mo ode preko i lanac upadne izmedju zupcanika i kotaca, spadne. Kao da mjenjac previse pomakne lanac a posto vise nema na sto da lanac sjedne, spadne.

Jel mi mozes preporuciti kako ili koji model ako bi mi mogao neki link poslati, da promijenim mjenjac komplet, jer je ovo jako nezgodno saltati, em je dolje na rami, em je neprecizno. cak sam spreman promijeniti i prednju kazetu, ako je potrebno, cak sam otvoren i za single prednju (sada su dvije, moram prebrojiti zube) i nazad ovih 7 sa 11-28 zubima.

Cak nije ni cijena presudna, skroz sam odustao od kupnje novog bajka jer ne vidim neke prednosti, a za posten napredak, moram potrositi 1000+ doalra... radije dam na ovoga jos 100-200-300, a onda te komponente mogu opet iskoristiti i ako kupim noviji bajk kasnije...

Iako kad usalta, jako lijepo i jako tiho radi mjenjac, nema uopce onog tuckanja iritantnog kada stanes pedalati, skroz se tiho cuje tik tik tik.. prakticki moras slusat da ga cujes.
Imam osjecaj da bi mogao 40kmh sa ovim voziti kako je brz bajk. Mozda je problem u meni jer sam uglavnom po nekim jeftinim mtb-ovima jasio sa debelim gumama pa je ovo preporod. Ovo klizi necujno kad prestanes pedalati
Gabre je offline   Reply With Quote