Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.04.2018., 03:42   #36153
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Nisam dva tjedna išao prema Mariji Bistrici preko Kašine/Laza. Danas sam se skoro htio odvest preko odrona kad sam vidio na koliko su ograničili brzinu.

Znači nova, široka, veoma dobra cesta van naselja sa svom zaštitom, ali brdska i ima par hairpinova. Ograničili su brzinu na puno dionica na 40km/h. 40KM/H! Po toj cesti bi i najveća krama otprije 30 godina na ćelavim ljetnim gumama usred najjače zime i snijega mogla vozit brže. Na toj cesti nije bilo ograničenja kad je bila sva propala, užasna i raspadnuta, a sad su odlučili metnut 40km/h! I puna crta je skoro cijelom dionicom, ima dva mjesta na kojima se može preticati. U naselju je veća dopuštena brzina, a ista je cesta.

A dolje kad se izađe iz naselja na iznimno usku katastrofalnu cestu prepunu rupa i neravnina, dolje su metnuli ograničenje 70km/h.

Ovo je jedan od znakova (doduše, taj je tamo već neko vrijeme). Ova Dacia je držala dobar tempo od 42km/h. Biciklisti su isto držali tempo iza nas.

Ovak je to izgledalo prije nekoliko godina, bila je cesta van naselja bez znakova ograničenja.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 29.04.2018. u 03:54.
IcyTexx je offline   Reply With Quote