View Single Post
Staro 24.04.2018., 10:34   #2164
thunder11
Premium
Moj komp

thunder11's Avatar

Datum registracije: Dec 2013
Ma meni je lock nešto odlično. Nemogu previše govoriti za demonology spec pošto ga skoro nikad nisam igrao, destruction mi ne leži jer bi rađe po tom stilu igrao onda mage-a.

Affliction je meni godinama pre zabavano, sama igra oko kletvi i održavanja mi je fora spika. Malo zna biti zajebano kada se vodi računa na 3 targeta ili više, ali kažem meni osobno jako zabavano uz to za mythic+ lock je prva liga, self sustain mu je super ...AoE na vrhuncu i tako, i nije teško za popratiti rotaciju.

što se tiče petova, za afflicition nemam nekakvih zamjerki...ovisno o talentu...imas dva glavna koja koristiš ...jedan za dmg koji stoji kraj tebe (i on ti daje jedinispell za counter) i drugi za AoE/tank...tom drugom pogasis sve osim AoE spella da nebi još uzimao aggro i radi svoj posao.

warriror mi je dopizdio..arms je dosadan ko drek, i previše RnG-a...a fury mi previše ovisi o GC-a da bi imao dobar dps.

Hunter koliko sam vidio je uvijek biila najlakša dps classa za igrati...ono baš straight forward, a za mage-a nisam siguran, još se nisam upoznao s tom classom kako treba.
thunder11 je offline   Reply With Quote