Ma meni je lock nešto odlično. Nemogu previše govoriti za demonology spec pošto ga skoro nikad nisam igrao, destruction mi ne leži jer bi rađe po tom stilu igrao onda mage-a.
Affliction je meni godinama pre zabavano, sama igra oko kletvi i održavanja mi je fora spika. Malo zna biti zajebano kada se vodi računa na 3 targeta ili više, ali kažem meni osobno jako zabavano uz to za mythic+ lock je prva liga, self sustain mu je super ...AoE na vrhuncu i tako, i nije teško za popratiti rotaciju.
što se tiče petova, za afflicition nemam nekakvih zamjerki...ovisno o talentu...imas dva glavna koja koristiš ...jedan za dmg koji stoji kraj tebe (i on ti daje jedinispell za counter) i drugi za AoE/tank...tom drugom pogasis sve osim AoE spella da nebi još uzimao aggro i radi svoj posao.
warriror mi je dopizdio..arms je dosadan ko drek, i previše RnG-a...a fury mi previše ovisi o GC-a da bi imao dobar dps.
Hunter koliko sam vidio je uvijek biila najlakša dps classa za igrati...ono baš straight forward, a za mage-a nisam siguran, još se nisam upoznao s tom classom kako treba.