View Single Post
Staro 23.04.2018., 22:52   #40447
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
Ne bi rekao da se biciklom može nešto smršaviti previše.

Vidim po sebi, a i dosta vozača koji oderu fine dionice imaju škembice. Dok kod ekipe koja puno trči toga nema baš.

Ja definitivno puno brže i kvalitetnije skidam kile trčanjem. Bicikl više radi gušta i prirode/šume. Ispravite me ako sam totalno u krivu
Dajte najte vise filozofirati da se bicikliranjem ne mogu skinuti kile. Koja glupost!

Naravno, ledjero bicikliranje po gradu do posla i sl. se ne skidaju kile, ali angaziranom voznjom i voznjom uzbrdo kalorije se tope samo tako.

Isto tako joggiranjem (to je skroz lagano trcanje, da se razumijemo) ce se skinuti muda labudova, isto kao i commutanjem na biciklu. Ali zato trcanjem intervala, fartleka, brda, trail running - e to je vec prava stvar.
Osobno ne bih nikada trcanje preporucivao za skidanje kila, jer osoba s viskom koji treba skinuti, i cesto neznanjem o trcanju je na dobrom je putu da se ozlijedi. Sto se cesto i dogadja.

Trutini koja godinama nista ne radi, ne krece se i vecinom sjedi, je bicikl jako dobar izbor da krene sa skidanjem kila i pokrene se (svakako bolje od trcanja).
Na koncu, cinjenica je da se kile prvo gube za stolom/tanjurom, pazeci sto, kada i koliko se jede (ne treba biti gladan i na nekim dijatama) , a na trenizima se definira tijelo
Nik je offline   Reply With Quote