Citiraj:
Autor Renesis
ja isto imam Garmina FR235, prvi put nesto nakon 3 Polara. ja pak i nisam toliko zadovoljan. za te novce vjerojatno nema boljega, ali je sat dosta spor (lag na tipke uzas) i na moj Huawei mobitel se ne moze povezat (jos uvijek).... tako da  sat je tanak i lijepo zgleda, tako da ga ja imam i za daily...
I da, mjerenje na ruci preko senzora mi nije ni priblizno dovoljno tocno, tako da sam kupio traku...
za starter ili ne zahtjevne korisnike je ok. za ekipu koja je vec imala ozbiljnije satove - treba se isprsiti za jace.
|
Čekaj, ne možeš ga povezati s Huawei mobitelom?
Uf, ja imam Huawei Mate 9.

Mogu li se na Garminu zaključati tipke kada ti snima aktivnosti (npr. kada voziš)?
Pitam jer ne bi volio prekinuti snimanje ako stisnem neku tipku s rukavicom i sl.
Kako si već imao par satova, da ti sada netko daje Garmin 235 ili Ambit 3 Sport, kojega bi uzeo? Sorry na ovako glupom pitanju.

Kako se ponaša optički senzor za HR? Je li bar donekle ok i reagira li dobro kada radiš intervale na bajku ili za vrijeme trčanja?
Onda ako ti ne radi s Huawei mobom ne možeš ni primati obavijesti s mobitela te ne možeš sinkronizirati aktivnosti sa Stravom preko moba?
Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk