View Single Post
Staro 23.04.2018., 11:01   #40441
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Tnx ekipa. Meni iskreno treba neki sat kojega bi koristio i za bajk i za trčanje, a možda bi ga uključio i u treninge s TRX-om (TRX čisto zbog HR i sl.).
Nešto sam njuškao oko spajanja Suunta i kadence te senzora brzine i vidim da nije problem....samo gledam senzor koji ima "smart bluetooth" ili tako nešto, a većina ih je ANT+/bluetooth kompatibilna.
Po izradi mi je boji Suunto, ali vidim da neki imaju problema s povezivanjem Androida i Suunta dok nekima radi super.
Omjer korištenja sata bi bio negdje oko 70% bajk, 30% trčanje. TRX i npr girje ubacim tu i tamo, ali tu bi bilo ok da ima sat, ali uistinu nije važno.
Važno mi je da GPS radi ok te da baš ne fulam segmente kada prebacim sve na Stravu, da mi HR senzor radi kako treba (Suunto Ambit 3 Sport dolazi s HR trakom), da ima ok izradu i bateriju te da obavezno mogu aktivnosti sinkronizirati sa Stravom (pa makar i ručno tj. preko kabla i kompa).
Ima li netko Suunto pa da kaže neke dojmove?

Hvala!

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote