Citiraj:
Autor mamutarka
imam pitanje, par njih zapravo. moguće je da će biti hejta ali jebat ga - desilo se.
naime, mislim da sam u svojoj gaming karijeri propustio dva naslova koja su must have, bar pretpostavljam. radi se o witcher i s.t.a.l.k.e.r. igrama
neznam kako mi je promaklo, neznam zašto sam ih zaobišao, možda zapravo i nisu must have pa ajde, ali zanima me sljedeće:
1. stalker - ima li smisla sada nakon sto godina sve nastavke? jel vrijedno odigravanja?
2. witcher - isto pitanje kao iznad + pretpostavljam da je must have odigrat sva 3?
|
Ja isto tako kaskam (zato sam još na ovakvoj gpu), ali definitivno se isplati. Da non stop igraš, ne možeš stići odigrati sve velike naslove, to je IMO skroz normalno.
Stalkere sam odigrao prije par godina, to je do danas OK popečirano, nikakvih problema nisam imao sa bugovima (kojih se sada sjećam), a imaš i "complete" modove koji unaprijede grafiku. I dalje naravno nije na nivou novijih igara, ali nije da će ti smetati grafika. Druge igre sličnog tipa se jednostavno ne mogu mjeriti sa atmosferom i gameplayom. Ako ne voliš mračne i tmurne igre onda nije za tebe. Preporuka sva tri redom, a ako ćeš samo jednog - obavezno prvog - shadow of chernobyl. Igra ima "learning curve" i nije da ćeš odmah u startu igranja imati relevantan dojam.
Što se tiče witcher serijala, W2 je po mom mišljenju još uvijek relativno "moderna" igra, dok je W1 već dosta star i sa mnogima čudnom borbom, pa odbija mnoge, no meni nije smetalo.