View Single Post
Staro 20.04.2018., 21:18   #40433
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Da ne radim novu temu pošto je upit vezan i za biciklizam (molim modove da premjeste upit ako sam "promašio fudbal").

Naime, trebam pomoć oko izbora sata kojega bi koristio za cestovni bajk i za trčanje (napominjem da mi treba baš ručni sat) pa sam dobio na odabir Suunto Ambit 3 Sport ili Garmin Forerunner 235 (ne neki treći, jedino ako znate za neki treći koji se novi dobije za cca 1100kn pošto me toliko ispadne svaki navedeni).
Tih 1100kn mi je max limit, previše toga moram raditi na cestovnjaku da bi imao još novca za npr. Fenix.
Podatke bi sinkronizirao sa Stravom, a nije mi problem ni ručno uploadati vožnje i trčanja na Stravu.
Kasnije bi samo dodao senzor za kadencu (Suunto nije ANT+ kompatibilan).

"The Ambit3 watches are Bluetooth Smart compatible, not compatible with ANT+".

Unatoč tome mogu naći senzor koji nije ANT+ pa mi ne predstavlja neki problem.

Suunto dolazi s HR trakom oko prsa što mi se čini preciznije od očitanja pulsa preko optičkog senzora kao što ga ima Garmin (makar taj senzor može biti plus, ali nije mi važan puls za vrijeme spavanja i sl pa mi nije teško nositi traku oko prsa).

Garmin mi se čini kao više user friendly te mi izgleda kao da ima bolji support te ima ANT+.
Isto tako mi izgleda kao da Garmin izdaje češće update za svoje uređaje i imaju više sluha za neke probleme.

Svaki ima svoje pluseve i minuse pa po vama koji bi bio bolji?

Znam da ni jedan nije idealan (idealno bi bilo da imam još cca 2k kn više, no na žalost nemam) , ali eto....situacija je da biram manje zlo između ta dva pa je svaki dobronamjerni savjet više nego dobro došao.

Hvala!

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote