Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.04.2018., 17:06   #35895
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
cekaj malo, koji si ti to auto u americi vozio a da nema tempomat? Ili ti nisi znao gdje se pali? jer si gore hrpu gluposti nadrobio pa me ne bi zacudilo.

i drugo, jedino tvoje neznanje i neisukstvo voznje automatika je krivac za tvoj dojam voznje doticnog. I automatika kad ga duze vozis mozes "prevariti" kad da salta, skuzis na kojim okretajima ce presalatati i mozes znati tocno kad ce presaltat i dovesti ga u situaciju da presalta. A danasnji moderni automatici valjda njih 90% ima opciju rucnog saltanja ako ti bas treba.
Nissan Versa (Tiida po domaći)

Auto nije imao tempomat, mislim da mu je 2012. bila zadnja godina proizvodnje, a ja sam gore bio 2011.

Pričamo i dalje o autima za obične working class smrtnike, a ne o Atlasima, Globusima i ostalim fancypants modernim autima starim do 3 godine. Znaš koliko me dira to što premium klasa ima opciju ručnog šaltanja, kad prosječan auto nema...

Nisam rekao da mi smeta procjena automatika konstantno. Dok se voziš normalno, sve radi ok. No, ja vidim ispred sebe zavoj od 180, ali ga mjenjač ne vidi i ne zna da ja hoću prebaciti iz 4. u 2. i proći taj zavoj sa smiješkom na licu. Kod preticanja isto. Više vjerujem sebi, nego automatici da će odraditi ono što sam si ja zamislio.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 19.04.2018. u 17:15.
1v@n je offline   Reply With Quote