View Single Post
Staro 17.04.2018., 01:33   #40423
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Pisao sam već, 180cm, 95kg.
Kondicija nula. Aktivnosti nula. Djece - 3 komada od kojih vremena za bilo što nemam. Vjerojatno bih uhvatio sat vremena navečer. Eventualno vikendom malo. Asfalt 90%, ono što bih mogao vise vremenski je uzet trainer pa u podrumu složit ispred projektora. Pa malo kondiciju tako popravit pa onda duže vožnje otvorenom cestom. Imam jednog prijatelja koji vozi aktivno pa bi mogli skupa.

Teretanu nisam nikad išao, besmisleno mi je to dizanje utega. Osobnog trenera nisam nikad imao ni probao.

Nemam poroka po pitanju alkohola, cigareta, ni teške hrane. Ali imam problem što navečer nešto uvijek žvacem, nesto slatko, čips, itd.. ili jogurt s pahuljicama, ili neko voće... Nikako se toga ostaviti.
Slabo jedem izjutra, onda me navečer uhvati za žvakati nešto.

A definitivno ne pomaže što hebena zima traje već 6 mjeseci i nikud ne idemo po vani.

Pazi jučer vremena, da se upucaš.

A imam jedan stari bic koji treba očistiti, odmastiti i ponovno podmazati, napumpat gume.. 1984-a mislim, ali kolko vidim ima moderne felge i gume gore.

Prilično sam siguran da ću ići na fiksnu prednju vilicu ali sam malo debljim gumama, ovaj dobijem za $950 plus će mi ubaciti bocu za vodu, blatobran neki, zvonce

http://m.feltbicycles.com/productcat...uct/3/10173374

Ili nešto slično ovome.

Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 17.04.2018. u 01:45.
Gabre je offline   Reply With Quote