Citiraj:
Autor tizhu
ja kažem da NE MOŽE.
ako ti znaš nešto više samo daj. evo imam i prijedlog:
napravi čovjeku program koliko dnevno sati da vozi bicikl pod kojim opterećenjem i na to mu izračunaj koliko je potrošio kalorija jer bez toga ti priča ne drži vodu.
možda pomogneš još nekima.
|
Moze, samo sto voznja po kvartu nije ozbiljan sport pa ce i skidanje kila ici sporije, ili ako cemo biti realni, nece ici.
Iz mog, cisto amaterskog, bavljenja sportom: jedino sto skida kile je da se ubijes ko zivotinja tako da kad dodjes doma nemas volje za hranom koliko si umoran. Sve ostalo je vise trening psihickog nego fizickog zdravlja.
@gabre
Voznje od 50km znace jako malo ako se vozis lezerno.
Ne znam sto ti znaci skidanje kila, ali po postovima mi se cini da imas love tako da plati nekome da te maltretira s vjezbanjem. Imao sam frenda (mi smo cca 30tak godina) koji je platio klincu od 18,19,20 privatne treninge. Mali ga je zvao svaki drugi dan da mora doci na trening. Isplati se i svakom bi to preporucio, samo vidi da si kliknes s trenerom.
Bicikl koji si linkao, a da ces ga voziti 10 godina zaboravi. To je bicikl za ni sim ni tam. Nit je tolko brz da ces gustat ganjat ga po cesti, niti je dovoljno prilagodjen sumi.
To je dobar bajk,ali za po penzionerski, a kao sto sam ti rekao, penzionerski ne skida kile, a niti je gust. Super je ako si kolko tolko u formi, ali za gust nije.
Bez da napises kolko imas kila na koju visinu i sto ces raditi sljedecih tjedan dana, a sto bi u buducnosti htio (bez obzira dal dosao do tog ikad ili ne), je sve vrlo nezahvalno za komentirati.
tldr;
oces skinuti kile - imas pare, plati nekom da te maltretira, ne tetosi, nego maltretira s vjezbanjem
oces bajk - kile, visina i kak bi se htio voziti s njim: suma gustanje, ili cesta ganjanje