Citiraj:
Autor Mommistake
Gledam i nije mi jasno.
Svaki Rockov film ruši rekorde... Pa jesu li ljudi poglupili toliko? Nisam gledao u zadnje vrijeme ni jedan njegov film a da vrijedi išta.
Jedino šta vrijedi je: Gridiron Gang iz 2006. i donekle onaj Walking Tall iz 2004. Ostalo su smeća za klince od 12. - 14. godina, i ruši sve rekorde...
|
pa frajer je utjelovljenje americkoh akcijskog junaka, a uz to ima i stiha za humor, jako dobro se prezentira po socijalnim mrezama, malo je i attention whore u svemu tome (dobro, mozda puno

) a to ti danas kod publike prolazi.
Citiraj:
Autor fanATIk
Meni nije jasno kaj se ti čudiš? Kaj svi bi filmovi trebali bit iznimna glumačka i redateljska ostvarenja? Pa neki se filmovi rade za zabavu, kokice i mozak na pašu. I ja ću pogledat Rampage i zaboravit ga nakon 5 minuta. Znam što očekujem od takvih filmova i to ću i dobit.
|
oprilike, tako, da.
Citiraj:
Autor ShebY
Isto kako su prije filmovi sa Švarcom i Staloneom razbijali, i gledali smo ih masno.
Postajemo čangrizavi starci "ta djeca neznaju šta valja" hahahhah.
Rock je pojava i pozitivan lik u apsolutno svakom pogledu, uz njega ubaci expolzija sisa i guzica i kuš više za dobru zabavu 
|
drito. Nije dugo bilo takvog karaktera u hollywoodu. A ni takvih filmova, a sada su anravno skuzili da to donosi lovu na kinoblagajnama, pa se okrenuli tim jednostavnim popcorn flickovima za koje ne treba ni brige ni pamet, niti gledatelj ima sto razmiljsati i da na kraju filma ne znas sto si gledao jer je eto redatelj/scenartist imao neku dublju poruku, skriveno znacenje, itd.
Rock na instagramu dnevno valjda 10 puta melje, stalno je po nekim eventima, upada na kino projekcije, ide na humanitarna pokazivanja, skuplja bodove. I dobar je u tome.
Meni osobno postaje malo dosadan ali eto sto je tu je.