Tema: Far Cry 5
View Single Post
Staro 14.04.2018., 20:36   #286
Brko
Protupožarac
Moj komp
 
Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Tamo gdje sunce vječno sja
Postovi: 22,223
A dobro da. Ali igra je osjetno i znatno duža od FC4. Meni je tamo trebalo ispod 30h za 100% (sva ona collectables sranja). Sad imam malo manje i recimo da sam na 50%, onako odokativno.

Evo još malo saznanja o igri:
- postoje nivoi po utjecajem droze (nije onako debilno kao FC3 i FC4, realnije je, ali ima...) ali je i story related tako da je donekle OK (droza je sastavni dio igre i glavna pokretačka snaga tih manijaka)
- postoji vožnja opet kroz krugove/checkpointe (slično/isto kao Suppiles u FC3 ili Kyrat filming u FC4) i zove se Clutch Nixon (naslovna pjesma je zakon, neki heavy metal, nađite na YT Clutch Nixon soundtrack )
- kad se vozi auto ili nešto, soundtrack je vrhunski za razliku od oni pjesama iz FC3 i FC4 koje su ubi bože
- nema injekcija kao prije nego Homeopatske smjese kao napitci (brzina, snaga, osjećaj životinja, neki štit), često zaboravim da to uopće imam... ali koristi pogotovo u lovu; još da je stealth i imamo Crysis paket
- ribičija mi je fenomenalna, fine pare se mogu zaraditi na ribama (neke ribe je stvarno jebeno za uhvatiti i baš treba vježbati)

Nisam naletio ni na jedan bug. Jedino me živcira ponekad kad skineš orla, đubre padne negdje i ako nisi skroz blizu, momentalno nestane ali ima WTF momenata... recimo ideš kraj farme i bik se onako fino popne na kravu i krene radit uz "mooo moooooo". Tu sam umro gledam i ne vjerujem.

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote