Citiraj:
Autor tizhu
prvo na kile: nemreš s bajkom skinuti kile, ali bajk pomaže u tome u obliku motiva, izuzetno dobrog osjećaja nakon duge vožnje. on je kao dobra vila koja djeluje da ne odustaneš od zadanog cilja.
što se tiče izbora bicikla giant kao brend je odličan. s obzirom da mi je posao trgovina i servis bicikala uvijek pokušavam ljude nagovoriti da ne kupe krivu vrstu bicikla. u tvom slučaju izbor je odličan međutim ukoliko je makadam utabani šumski puteljak bez korijena, kamena i bez drndanja razmisli o biciklu sa krutom vilicom. ima giant takvih modela isto. toughroad mislim.
da malo pojasnim: amortizer ima polugu tako da on može biti i krut međutim taj amortizer je sidro na biciklu. težak je. kruta vilica biciklu daje čvrstoću, kompaktnost, bicikl je lakši, brži.
probaj voziti oba, nadam se da će ti dati da se malo vani propeljaš na 5 minuta svaki i odluči. možda ti trgovac kaže nešto pametno također.
ono najvažnije: kupi bicikl ispravne veličine rame. ako si na granici gdje se dvije veličine preklapaju uzmi: manji ako želiš kompaktniji bicikl. veći ako želiš što udobniji položaj - comfort.
good luck
|
U medjuvrenu sam pronašao Roam1 koji ima bolje komponente (Shimano deore komplet) a iste novce, samo je 2017 model umjesto 2018. Razlika doslovno valjda u boji i debljini gume mislim izmedju 2017 i 2018.
I ja razbijam glavu da li da idem na krutu vilicu.
Probat u biti ne moš. Možda u trgovini samo, van na cestu ne vjerujem baš.
Citiraj:
Autor Mar
Naravno sa s biciklom može skinuti kile. Dapače najbolji i najjednostavniji način.
Sigurno bi bilo dobro korigirati i prehranu ako je sadašnja loša ali za razliku od trčanja ili teretane puno je lakše bicikliranje i manje opterećenje na organizam jer se može lako odrediti tempo.
|
Vjerujem da ću skinuti par kila jer sam totalno neaktivan, bilo kakva aktivnost će mi pomoc