View Single Post
Staro 11.04.2018., 17:50   #467
tux-scooby
Premium
Moj komp

tux-scooby's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ima li kakvog lijeka/programa (3rd party) koji moze blokirati ove usrane win10 pro da se upgrejdaju/rebootaju s vremena na vrijeme ?

Ovo je sad vec treci put u zanjdih 6 mjeseci da mi se komp upgrejda (do not turn off your pc while updating..." u sred posla ili po noci u sred rendera i sj..e posao ili ne odradi jer je eto M$ odlucio da bas SAD hoce restartat/upgrejdati, argh .

Sad sam imao 35 minuta downtime zobg toga i izgubio 15 minuta posla (autosave je taman na 15 min) jer je eto komp se odlucio ugrejdati .

Zvao sam MS support (BTW na MS Hrvatska 0800 300 300 se dobije support iz Srbije ) ali oni naravno nemaju nist pamento za pomoci/preporucit jer opcije "do not upgrade" tj. "never" kao u win 7 i 8 u desetki NEMA .

Thx
Meni je to znalo poceti gusiti lap kada krene download&install. Uglavnom nasao sam koji je to bio proces,trazio online o cemu je rijec i ispao da je update bio u pitanju. Uz to je bila procedura kako iskljuciti da se automatski pali vec samo da ti manualno pokrenes update. Provjerim imam li sacuvano negdje postupak.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
tux-scooby je offline   Reply With Quote