Citiraj:
Autor Chome
Pojavio mi se stuck pixel na LG Oled 55EG9A7V i to najgora moguća varijanta. Intenzivno bijelo blješteće govno što bode u oko što got gledao a posebno navečer u mraku.
Na slikama nije ni upola jasno koliko zo zapravo blješti. Poslao sam mail u sancta domenicu da aktiviram jamstvo pa sad čekam odgovor.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
|
Da updateam stanje...
Nakon par dana mi iz Sancta Domenica odgovorili na mail preusmjerivši me na LG podršku. Dakle nije bilo koristi od slanja maila njima.
LG podršku sam nazvao i telefonski im opisao problem. Čovjek pita jesam resetirao na tvorničke postavke kao da zaglavljen piksel ima veze s time... reko dobro ne trudim se više tim likovima išta objašnjavati nego kažem da jesam i da je problem tu i dalje.
Nakon toga je otvorio radni nalog za MR servis i kaže kako će mi se u roku 24h javiti serviser.
Vidjeti ćemo što me čeka ali strah me da umjesto novog uređaja idu ovaj popravljati... naravno i da kako mi je to jedini tv ne želim biti bez tva dok čekam pa ću vidjeti jeli postoji kakva opcija za zamjenski dok se čeka...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk