Citiraj:
Autor tutix
Ekipa, trebam ljetne gume, 225 45 R17, Civic MK8, ljeti radim tipa 8-9K Km. Prvo sam gledao Uniroyal RS 3 (dosta preporuka od ljudi okolo), ali sada sam nekako na Bridgestone T005. Nešto drugo možda gledati?
Prošlo ljeto sam izvozio Michellin Primacy 3 (DOT 13) i vulkanizer je reko da su gotove.
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
|
Ako radis 8-9 po sezoni onda si na Primacy 3 napravio nekih cca. 45k km.
Cudno da su vec gotove jer bas za njih kao jedan od glavnih aduta po testovima tvrde da jako dugo traju. Mozda zbog DOT 13, pa je vec 5. godina i mnogi kazu da je to vrijeme za zamjenu...
Meni je auto dosao sa Primacy 3 i imaju nekih 7-8k (i tek godinu dana stare) i razlika izmedju prednjih i zadnjih je jako malo primjetna.
Ova Turanza T005 izgleda kao dobra guma i novi je model, pa vjerujem da s njom neces pogrijesiti. Mislim da sam negdje procitao da ih je Audi odabrao kao tvornicku gumu za A7, a sumnjam da bi oni za taj model odabrali losu gumu osim ako im Bridgestone nije ponudio deal koje se ne odbija. Ja sam nekada davno na Astri imao Bridgestone Potenzu i bila je fantasticna guma, ali sa Turanzama nemam osobnih iskustava.