Citiraj:
Autor nub
Te priče s dilanjem osiguranja su smiješne.
Svi misle da imaju neku "vezu", insajderski deal, "frenda" iz osiguranja itd.
Suština priče je da svi znamo nekog tko radi u osiguranju i da je sasvim normalno da će prodavači koristiti i svoja privatna poznanstva da prodaju što više polica, a prijatelji kojima prodaju će možda još i proširiti priču dalje i to je super word of mouth. A cijenu češ dobit najvišu, a da još uvijek misliš da si dobro prošao. Naišao sam već na nekoliko slučajeva gdje mi se frendovi hvale kak su dobro prošli jer imaju "vezu" u osiguranju, a kad smo provjerili na kompare, auto-osiguranje ili nekom drugom servisu za usporedbu, postalo je jasno da su ih "frendovi" oprali za parsto kuna.
Tako da, bolje se držat tih online servisa za usporedbu pa onda, ak vam to nije dosta, još zivkat tih par povoljnijih pa žicat i pozivat se na povoljniju ponudu...
|
vjerujem da online možeš i malo detaljnije uvjete proučiti što je svakako dodatan plus (naravno ako ti se da) jer bez toga kupuješ obično kiflu, bez obzira na kuću.
zalmana je zapravo dobro savjetovalo jer osiguranje stakala nije loša stvar (da ne ponavljam priču o zaštiti putnika što je jopis rekao), jerbo i najmanji kamenčić na šajbi popravljiv je 500ak kn, a sve više od toga je nova šajba, pa još ako imaš senzore na njoj, a kamoli grijanje rođo moj posegni jako duboko u džep. ako se ne varam to je bila ona famozna dodatna c stavka na kasku di si još trebao nadoplatiti na osnovni kasko, a sada je to 100ak kn na osnovnom.
puknuće cijevi ti sigurno nije ponuđeno u ao polici, ali isto tako dobro za znat ako ste u stanu i osigurali ste isti niste bulletproof, poplava i požar pokrivaju stan naravno, ali šta je sa stanovima ispod i iznad?