Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.04.2018., 23:30   #35566
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Očito je da su i ivan i otac neupućeni totalno u bilo šta što se tiče zaštite bonusa. Nisu oni krivi da se razumijemo. Prodajni zastupnik im je očito netko kome se baš i nije dalo objasnit koje dodatne vidove mogu osigurati još na polici, ili je bilo daj najjeftinije, neće meni bit ništa.

U jadranskom konkretno, kad se već o njima radi, zaštita bonusa funkcionira na principu jedna šteta bez limita godišnje, za razliku eto od CO-ovog jedna u tri godine.
Nije razmišljao u tom trenutku o tome, nego samo da ne želi čovjeku ostaviti ni najmanji trag na autu, pa eto... Hoćeš biti pošten, ispadneš jeben.

Ja o tim osiguranjima pojma nemam, nit želim imati. Dok god nemam ništa na sebe, mir i dobro

Zvao je kompare.hr da se raspita o prelasku negdje drugdje uz osiguravanje i svih stvari u autu (često koristi auto i u službene svrhe, a onda to znači i brdo skupe mjerne opreme). Koliko sam načuo iz druge sobe, nitko ne nudi osiguranje stvari u autu koje bi pokrilo eventualna oštećenja takve opreme u slučaju sudara.

Koliko sam ja shvatio cijelu priču, na kraju ispada da je najbolje imati najjeftiniju i najosnovniju policu, pa muko moja pređi na drugoga

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote