Citiraj:
Autor zalman1
Hvala ali ne treba.
Bio sam ja u svim osiguranjima, svake godine drugo, sve dok Allianz nije napravio online kupnju, ne znam jel još netko to nudi.
Uglavnom, online kupnja je bila jeftinija nekih 100 kn od onoga što su mi nudili u poslovnici i to nakon natezanja.
Od tada samo kupujem preko interneta, em je jednostavnije, em ne moram obilaziti nikakve poslovnice i zamarat se s ljudima, a i cijena mi paše, tj. nisam našao jeftnije.
A jel tu cijenu još netko može spustiti, možda i može, ali ne vjerujem da bi išlo nešto puno dolje, tako da....
|
Nisam ja tebi ponudio policu, nego samo da ti dokažem da cijena može ići dolje itekako od tih online cijena, upravo zato jer je fleksibilnost vrlo zanimljiva stvar kad se potegnu ovlasti

Al dobro, vidim po napisanom da imaš neke svoje stavove i ok. Mada si malo kontradiktoran s ovim napisanim u zadnja dva posta, jer kal-elu objašnjavaš kako ne želiš platit više, što ti ja upravo pokušavam objasnit da ne trebaš platit više, i da bi to ostvario nije rješenje online ugovaranje police, al ok, svakom svoje.
I jedan free tip. Kad te nazovu idući put iz nekog osiguranja, reci da si djelatnik nekog drugog osiguranja, bilo kojeg koje ti padne na pamet i iz tog iz kog su te zvali te više neće zvati 99%