Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.04.2018., 07:25   #35496
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Što se koreanaca tiče, snaja dan danas još ima accenta od 90ks, kojeg je kupila novog 2003e, i koji nije nikad mogao soli na rep staviti upravo talijanu, starijem 7 godina i sa 75ks. 2 putnika u oba i isto gorivo u oba, s upaljenom klimom i s ugašenom. Jedino gdje je accent brži, marginalno, je bio autoput, i to samo gdje je idealno ravno jer je 'vidio' brdo prije nego vozač.
De negdje tog talijana da vidim o cemu pricas. Korejanac nije neka sreca jer voli visoke okretaje i ako hoces >>ići<< moras u visoke okretaje, no ne me zezati. Unazad par godina sam fest po autoputu, medugradske i gradske voznje, gdje god je trebalo ubrzanje - ide kao ostatak ljubimaca koji su 5+ godina mladi.

Izravna usporedba je grande punto, 1.4 od frenda koji je isao losije, trosio vise i imao veći ajnšlus . I sto su krepavali dijelovi koji su odvezli duplo manje kilometara (alternatov, amortizer itd).

Jest cudniji za voziti korejanac, slazem se, jer je drugacija getriba od deeeebele vecine europljana. No kako vec gore rekoh - teraj prema visokom okretaju, nema gubitka ubrzanja vec fino konstantno dernjacenje motora i gomilanje brzine.

Burko je offline   Reply With Quote