Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.04.2018., 21:55   #35412
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Blackman Pregled postova
Brutala. Da si mu trubno ne bi ni skužio zakaj. To je njemu normalno. BTW, u zabregu mi se čini da je svake godine sve luđe. Ekipa ne poštuje ništa, neki čak ni crveno na semaforu. Skrećem neki dan, obavezno mi lijevo a traka do mene obavezno ravno i u sred križanja lik do mene, skreće on samnom (iz te trake za ravno). I sad ili ću naglo stat i pustit ga ili će biti sudar. Ali onda mi ovi iza jebu kevu. I tak je svaki dan a prije su ti psihići bili povremeno.
Ovo na snimci je kamilica, kako je tek prošao zavoje prije nego što sam odlučio riskirati i snimati. I poslije, također. Znači, tu se uopće ne radi o brzini (na snimci izgleda dosta brže nego što je bilo, radi FOV) - ja sam komotno iza njega vozio unutar trake, da smo se vozili i 30-40km/h brže, ja bih mogao biti unutar trake.

Jednom sam tako triput potrubio specijalcu u Fiat Unu, došlo je do toga da je zakočio na sljedećoj ravnici pa smo razgovarali i on je mene pitao koji mi je vrag, zašto mu trubim. A dva auta je doslovno izgurao na pijesak kraj ceste.

Da, to je svakodnevica u Zagrebu, nažalost.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
IcyTexx di je to? Gore kod Laza negdje?
Da, vrh Laza.

Opet se quoteam, da prebacim na sljedeću stranicu (tko ima default broj postova po temi) - ovo ljudi moraju vidjeti.
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Što reći, koju posluku porati? Kolona nije vozila brzo, unutar ograničenja +10km/h, a lik je u svakom božjem zavoju bio u lijevoj traci. Kasnije nisam snimao jer ne volim to radit u vožnji, ali nekoliko slijepih lijevih i desnih zavoja je prošao skroz u lijevoj traci, preko pune crte, i skoro je okinuo jedan auto. Da, i ja sam jednom na sredini ugazio crtu (iz ove perspektive izgleda više nego što jesam), jer sam budala i morao sam snimit, dobio sam volju to poslat na policiju - lik će ubit nekog.

@lowrider - kad bih metnuo dashcam i snimio ovako nekoga pa anonimno poslao policiji preko one njihove aplikacije - bi li poduzeli nešto? Na 4K snimci jasno se vidi registracija.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 01.04.2018. u 22:04.
IcyTexx je offline   Reply With Quote