Citiraj:
Autor xlr
Čekaj čekaj, ja evo već mjesec dana čekam pa kita 
Lijep je bome. Otkrij mi tajnu održavanja bijelog nemetalik auta, po mogućnosti da nije keramika
Napokon imaš legalne xenone! 
|
Nema tajni, boja je white perle, nije obična bijela. Dodatno sam stavio keramiku na sve živo, znači limarija, stakla, plastike i felge.

Po kiši uopće ne trebam brisače, kapljice same silaze dole čak i kad jače zakočim.

Ako te zanima, guglaj Gtechniq, kod mene je C1, EXO, G1 i G5. Prije svega je potrebno dobro poliranje jer površina mora biti skroz glatka.
Da, xenoni su napokon legalni i snop je blaga parabola pa dosta svijetli bočno.
Citiraj:
Autor akoj
Pravilnik o mjeriteljskim zahtjevima za mjerila brzine vozila u
cestovnom prometu:
Članak 6.
Najveće dopuštene mjerne pogreške mjerila brzine ne smiju biti veće od ±
3 km/h za brzine do 100 km/h, a iznad te brzine ne smiju biti veće od ± 3 %.
Sigurnosna razlika kod mjerenja brzine za brzine do 100 km/h iznosi 10
km/h, a za brzine veće od 100 km/h iznosi 10 % izmjerene brzine.
Na ta dodatna 3% sam mislio. Ako uzmemo i njih u obzir 155 može biti i 160, ali i 150 kao što je vidljivo u onim izračunima gore.
|
Mislim da se to ne zbraja nego preklapa. Lowrider dobro piše i 156 km/h možeš legalno voziti već dugi niz godina, ali samo pod uvjetom da si u zoni 130. Ja sam gore rekao 150 jer dosta često imaš 130 pa 120 pa 130 i ne da mi se za tih 10 km/h mrdati po tempomatu kad je razlika zanemariva. Naravno da se tempomat gasi čim dođem do znaka 100 ili manjeg.
Ovaj Civic nema skoro nikakvo kočenje motorom pa često nakon isključivanja tempomata ili ulaska u mjesto moram dodatno i kočiti jer nikako da uspori.