View Single Post
Staro 01.04.2018., 09:14   #438
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nije reply nikome osim cisto rijec-dvije o W10.

Cudna biljka koja dok radi - radi kako treba. Odaziv super, postavke nakon malo navikavanja dodu na logiku i nativnost, no.....

Veliki ali. Kada krene srati - onda sere do kraja . Na poslu imam zahvalnog HP-a kojemu sam instalirao legalni W10 PRO 64bitni, sve updateano, i sve radilo kako treba do nekog updatea.

Nakon njega - shit. Ali ono, start menu jest dolje, klikas po bilo cemu dolje - ne dogada se nista. Uspio sam ga osposobiti na nekih 90%, prosljakalo nakon par micanja i instaliranja nanovo iz CMD-a kojekakvih cuda sto sam nasao po netu, no i dalje svako malo je samo stao sa odazivom, pa dode k sebi i radi, unutar istog paljenja.

Rekoh - adio. Instalirao nazad W7 PRO, eno ga radi kako treba, jest malo sporije po pitanju eksplozivnosti, no barem imam sve postavke pod kontrolom i zasada nekih 10 dana mir Bozji.

Nije los W10. Dapace, dobar je dok radi. Ali isto tako, ne upalis PC tjedan-dva, toliko rostanja po HDD-u, toliko rama popapa, ne zanima me sto radi, ali nebi tako trebao raditi jer mu treba uz 3470 i 8GB rama ono, barem pol sata da se stabilizira.

Hvala, ali ne hvala. Na laptopu mi radi kako treba, no dokle - ne znam.
Nice OS, but only nice.

Burko je offline   Reply With Quote