Citiraj:
Autor syss
ovaj spojler je baš užasno nepotreban.
|
I ti si pa si još živ
Citiraj:
Autor Guls
Ovo za poliranje farova je super video.
Postoji li kakva solucija za poliranje šajbe? Žena je postrugala led, a usput i ostavila križić kružić štrafe po šajbi... znam da je šajba puna plastike i folije pa mi ne izgleda kao da je moguće poliranje, no tko zna...
|
Kao što je Domy rekao, sve se može do određene granice, no šajbom se ne bi baš zezao doma.
Citiraj:
Autor Igorr
Evo stigla mi beba, sretan ko malo dijete

|
Čestitke, i ja sam na prvu zabrijao da je Mazga
Citiraj:
Autor Gabre
koje kanadske stranice/forume si pronasao za Audi, i odakle narucujes dijelove?
Ja nekidan prednje amortizere stavio nove, ali i dalje mi nesto lupa pri prelasku preko pukotina na asvaltu, ostrih rubova na sahtu i slicno...
a fala bogu npa naprijed ima 12 spojeva razno raznih.. mehanicar "ne moze" pronaci da njemu sve dobro izgleda.
|
Većinom pitam google pa što izbaci.
Bacim oko na AudiWorld najčešće. A ovo sam sad zadnje naručio sa Aliexpressa. Htio uzet u PrimeChoice da izbjegnem jebade s uvozom i carinom no korisnička služba im je užas. Ili sam ja taj dan potrefio na retarda ili su fakat idioti.
Dakle htio uzet
ovo, i vidim na slici nema brtvi što mi je čudno jer sam na većini sajtova vidio da dolazi s brtvama i ventilom. Reko da ne bi bilo da moram kasnije brtve kupovat, koje su btw 100 baksa set ako se samo njih uzima, pošaljem mail da mi potvrdi što dolazi u paketu.
Lik odgovori mrtav hladan, dolazi ono što je na slici.

Ali ako mu pošaljem broj šasije može mi dat više informacija.
Reko
No ok, pošaljem VIN broj, da bi majmun reko, da
vjerojatno paše na vaše vozilo.
Tu sam puko i samo prekinuo razgovor i ispraznio košaricu, otišao na AliEx i uzeo
ovo. Mislim jebote život, prvo ne znaš mi reći što prodaješ, drugo nakon što ti dam VIN broj ti mi kažeš vjerojano paše.
Šteta jer vidim da imaju dosta stvari po ok cijenama. Također imaš actiontrucks.com u kanadi. I Blauparts je dobar ali su u SAD-u pa je shipping obično skup.
Za ostale trgovine ne znam, nisam baš previše gledao. Na kraju se obično odlučim za Amazon ili Ali.
Sad pizdim jer u cijelom gradu ne mogu naći prokleti 7mm XZN (12 point torx / triple square).
Ovo za lupanje, može bit svašta, kugle, krajnici, letva volana,... Slično je meni na Kiji. Nakon što sam promijenio amortizere smanjilo se ali se i dalje čuje baš tako na kratkim neravninama. U servisu vele da auto nigdje nema lufta i nemaju pojma što je. Moja dijagnoza - sve pomalo zbog godina.