Citiraj:
Autor Garro
Nema to veze s kvalitetom, isključivo s cijenom. Auto je tek toliko da zadovoljava kriterij "ima 4 kotača i na sva ima pogon". Nije da baš u HGSSu imaju "go crazy" budžet pa da mogu birati što hoće voziti niti Mađari baš puno brinu za komfor radnika.
|
U slučaju HGSS-a da, ali Ina ne bi kupila/unajmila nekoliko stotina takvih samo zbog cijene. Kad ti rukne naftovod/plinovod do kojeg imaš 2-3 kilometra usred blatnjavog polja i taj "downtime" košta ohoho, onda ne kupuješ samo po kriteriju najjeftinijeg

(kao ni gospoda iz Hakoma

)
Članovi šire i uže obitelji mi rade u Ini i sestrinskim firmama pa znam neke stvari iz prve ruke. A dolasku Mađara se nisu veselili uglavnom stariji i oni koji su do tad imali koristi od firme mimo svojeg radnog mjesta
Citiraj:
Autor Garro
Znam jer mi stric u HEPu vozi Pandu 4x4 po terenu zadnjih desetak godina.
Malo 4x4 đubre je izdržljivo i vere se po kršu kao divokoza. Ali da li bi ga proglasio autom godine, hell fucking no. 
|
Pa to je to. Auto koji služi svrsi i ne košta puno, ne nužno i najjeftiniji. Ina također ima Pande (uz Dustere), a sestrinska firma i par Navari.
Citiraj:
Autor Garro
Sve se svodi na potrebe i financijske mogućnosti. Svakom njegovo, nekom je Duster super, nekom ni G klasa nije dovoljno dobra. Bespotrebno je gubiti živce jer netko ima drugačije mišljenje od vlastitog. 
|
Apsolutno
Osobno ne bih kupio novi za 100k kuna, ali isto tako razumijem zašto netko bi. Kad već traži novi do 110k kuna s puno opreme, onda je taj Stepway jedini i logičan izbor.