Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.03.2018., 15:28   #35226
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Thx mommi, ali slažem se da Dacia još mora proći toga da bi bila prihvaćena kao pravo auto i to je činjenica ali definitivno nudi jako puno za malo novaca.

btw xlr
bez obzira na te centimetre polo ima 270 lit a sandero 320 lit bunker što je osjetna razlika i to je jedna od stvari koja mi također treba. Recimo na polotu imam krovne nosače zbog bicikla koje ide između gume na vratima i kada je prolom oblaka uvijek malo vode prođe jer se drugačije ne mogu montirati zbog rupa iznutra za vijke dok ovdje ima uzdužne šipke i nema zajebancije više sa gumama na vratima a to su samo neke sitnice koje mi idu u prilog sa ovim mini suv-em, a da ne pričam da je puno viši od polota i da ti ne govorim koliko puta sam bio na velebitu pa je bilo na knap za proći zbog same visine auta

Komšija je kupio novog Logana i odvezao ga na otpad prošle godine, nakon 12 godina korištenja. Jednostavno mu se nije isplatilo popravljat više. Imao je doslovno zatajenje svih organa, od limarije, motora i svega. Sad se voza u još starijem Meganeu.

Uopće nije upitno da auto nije super za tu cijenu, i da će radit super dok je novi/noviji.
Pupo je offline   Reply With Quote