Onda evo prave prilike za kupce rabljenih
Kilometraža nije spuštena više od 50 000 do 70 000 km, nitko ne zna koliko motori zapravo imaju radnih sati, volani su na novo tapecirani, limarija sređena, malo troše (nafte, ulja možda malo više), uredno servisirani (po papirima), mjesta kao u priči... ma milina od auta
Sad ozbiljno

osobno sam se navozio i novih i rabljenih što mojih, što od firme i moje razmišljanje je da ako kupujem auto za sebe da u njemu vozim djecu i ženu, onda kupujem novo. Neko drugi će reći da je to budalaština i sve ok jer netko drugi razmišlja drugačije od mene. Ja sam iznio neke svoje razloge za novi auto, vi ste iznijeli svoje razloge (i iskustva) zašto je bolji rabljeni, a svatko na kraju kupi ono što hoće/može/želi.
Imam i ja pozitivnu priču o rabljenom. Jedan kolega sa posla je drugom kolegi prodao sedam godina staru Astru i kupio si novu. Ovaj kaj je kupio Astru je do sada kupio samo novi akumulator, ovaj sa novom je već valjda 5-6 puta bio u servisu radi raznih pizdarija i sad kaže da je znao da ne bi nikad kupio novi auto... samo ta priča je u manjini i rijetko ubodeš dobar, a cijenom povoljan rabljeni.
EDIT: I kakve vi to aute vozite kad vas sve 4 nove gume dođu 2000 kn?