Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.03.2018., 09:16   #35179
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Baš to, pare sam uštedio tako da nije bedara, trenutan auto vozim već 12+ godina a kupljen je nov pa će tako i ovaj biti vožen barem 10+ godina ako ne bude glupih kvarova što se uvijek može potrefiti i na najskupljim autima. Stari auto sam redovno održavao sam nakon isteka jamstva sa samo najkvalitetnijim dijelovima. Koliko je mojih poznanika kupilo "dobar" rabljeni auto pa se opeklo tako da sam tu uvijek skeptičan i ne vjerujem nikome. Para za novi premium nemam niti mi se daje 200k kuna za "bolji" auto sa istom opremom. Danas idem probati iskamčiti malo popusta ili barem neki dio opreme gratis pa ću vidjeti ali 99,9% da uzimam.
Moj glas ti također ide za novi bez obzira na marku... sa rabljenim nikad nećeš biti siguran što te čeka sutra pa bio on i "premijum"

Što se tiče te Dacije, teta iz vrtića koja mi čuva klinca ima prvu genareciju Stepwaya i jednom prilikom smo razmijenili par riječi i o autu i kaže da osim redovnih servisa nikad nije lipe uložila, a vozi se svaki dan, ima i svoje klince koji bez problema znaju rastaviti svaki auto... i da, ja na unutrašnjosti njenog auta bogami nisam vidio nikakvo habanje od korištenja

Usput ako nisi, baci oko na osnovni model S-Crossa, nemaš opreme kao u Daciji (imaš tempomat, sve prozore i retrovizore na struju, klimu i više ti zapravo i ne treba u osnovnom modelu jer manje opreme znači i manja mogućnost da se nešto pokvari), cijenom su tu negdje a trenutno još uvijek dobiješ set zimskih guma sa felgama i senzorima tlaka (meni su ga prošle godine nudili za 110 000 kn ali bez seta zimskih kotača), a auto je malo veći od Stepwaya, bolje se sjedi i jako je lagan (ugodan) za voziti... jedino što je unutra 1.0 turbobenzinac no potrošnjom je tu negdje kao i dci samo što je puno tiši
bertone je offline   Reply With Quote