Citiraj:
Autor SaleFFS
Hvala puno na mini rivjuiću  Svjestan sam da ovo nije premium klasa i najbitnije mi je da auto nakon 5 godina ne bude za otpad a sudeći po ostalim starijim sanderićima vidim da su općenito korisnici zadovoljni i da nema nekih kritika na kvarove. Danas idem u salon vidjeti novi stepway i malo popričati.
Za znalce, 1.5dci 90ks, to je ok motorić po pitanju ne kvarenja?
|
Sad vec prastari Renaultov motor, sve mane odavno uklonjene, kvarovi gotovo nepostojeci (barem ne neki koji su pravilo, ako imas nesrece i ovako ti nema spasa

). Malo trosi, dugo traje. Nije najjaca verzija, sto moze bit samo + po pitanju trajnosti.
Inace, 1.5 dci sa 110Ks je motor koji Mercedes koristi (po licenci). Ako pogledas Merca i ima dizel od 1461ccm, to ti je taj
Moji doma imaju Clio II 1.5 dci, najslabiju ikad verziju od 65KS iz 2004., kupljen nov. Auto ima 335 000 km, i dalje pali k'o grom, ne trosi ulje, turbo nije diran, motor nikad otvaran, nikad znacajnijeg kvara (2x EGR ventil je najskuplji kvar koji smo imali na njemu)... a to je motor iz doba kad je taj motor bio poznat po problemima sa CR pumpom i injektorima, odnosno točno nakon što su ti problemi riješeni.