Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.03.2018., 09:58   #35143
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Hvala puno na mini rivjuiću Svjestan sam da ovo nije premium klasa i najbitnije mi je da auto nakon 5 godina ne bude za otpad a sudeći po ostalim starijim sanderićima vidim da su općenito korisnici zadovoljni i da nema nekih kritika na kvarove. Danas idem u salon vidjeti novi stepway i malo popričati.

Za znalce, 1.5dci 90ks, to je ok motorić po pitanju ne kvarenja?
Sad vec prastari Renaultov motor, sve mane odavno uklonjene, kvarovi gotovo nepostojeci (barem ne neki koji su pravilo, ako imas nesrece i ovako ti nema spasa ). Malo trosi, dugo traje. Nije najjaca verzija, sto moze bit samo + po pitanju trajnosti.
Inace, 1.5 dci sa 110Ks je motor koji Mercedes koristi (po licenci). Ako pogledas Merca i ima dizel od 1461ccm, to ti je taj

Moji doma imaju Clio II 1.5 dci, najslabiju ikad verziju od 65KS iz 2004., kupljen nov. Auto ima 335 000 km, i dalje pali k'o grom, ne trosi ulje, turbo nije diran, motor nikad otvaran, nikad znacajnijeg kvara (2x EGR ventil je najskuplji kvar koji smo imali na njemu)... a to je motor iz doba kad je taj motor bio poznat po problemima sa CR pumpom i injektorima, odnosno točno nakon što su ti problemi riješeni.
JC Denton je offline   Reply With Quote